Stickman Swing


В Stickman Swing вашият зашеметяващ стик се нуждае от вашата помощ, за да преодолее безумните примки и да стигне до крайната цел. За да се грижите за него, трябва просто да докоснете мишката, за да го накарате да държи примка и да направи невероятни скокове към друга примка. Тази мисия обаче по принцип не е толкова проста. Преди да стигне до крайната цел, ви пречат многобройни пречки. В случай, че сте подготвени, какво ще кажете да започнем играта!

В тази забавна игра на стик, просто докоснете или щракнете, когато е избрана примка и му позволите да направи невероятни скокове към друга примка. Освен това трябва да стоите настрана от твърдите прегръдки и да завършите нивата, като стигнете до крайната цел безупречно! Колкото по-удължено е въжето, което държите примката, толкова по-далеч ще стигне стикерът. Докато преминавате нивата, толкова по-трудно стават нивата. Трябва да завършите всяко от 60-те нива, за да завършите играта. Можете да проверите напредъка си от текущото ниво до придружаващото ниво в най-високата точка на екрана. С всеки 10 нива ще бъде достъпен нов скин за вашия стик и можете да промените настоящия си скин. Подгответе пръстите си да щракнат и започнете играта от сега!

За да оцените по-качественото време, проверете нашия асортимент от безплатни и онлайн стик игри, като кликнете тук, за да разгледате още забавни заглавия като тази игра.