Raft Wars


Raft Wars е забавен, базиран на нивата стрелба, направен от Martijn Kunst, където вие и вашият брат / брат Саймън трябва да защитите състоянието си от врагове, като се вземат предвид всички неща! Първоначално оборудвани с вашия понтон и само с няколко топки за тенис, ще трябва да обмислите целта си и да принудите да преодолеете викингите, частниците, глутниците и това е само началото! Ударете противника си, за да ги съборите от понтона или да изморите благосъстоянието им, докато не паднат! Получавайте монети, като предизвиквате жизненоважни изстрели, за да отворите експлозиви, ракети и препроектиране на понтони.

Raft Wars е първата форма на тази велика игра и предисторията на прочутите Raft Wars 2. Саймън и неговият брат и сестра са открили тайно богатство на изоставен морски бряг, но все пак недодяланите и ненаситни частници трябва да го гарантират за себе си! Трябва да се качите на понтона си и да използвате оръжията си, за да се освободите от частниците и да пазите богатството!

Тази игра има сравнима интерактивност с Angry Birds и трябва да насочите оръжията си и да запишете тяхната крива и сила на стрелба и да се опитате да ударите частниците. Към финала на всяко ниво можете да си купите основни ремонти на оръжията си и освен това на понтона си, за да ви помогнат по -бързо да насочите частниците. Тази игра е огромна мярка за забавление и ще ви държи ангажирани за доста дълго време! Бихте ли успели да завършите всеки изравнен и да пазите състоянието си?

Изживейте опита на Raft Wars! Беше очарователен и топъл ден, когато Саймън избра да играе в пясъка много подобно на всяко дете. Никога не е подозирал, че ще се всмуче в опит, докато не открие поверително, прикрито съкровище. Новини, пътуващи бързи и ненаситни частници, знаеха за разкриването му. Тези частници са ентусиазирани да вземат състоянието от него, независимо дали някои пясъчни замъци ще бъдат заличени през цялото време! За съжаление за тях, Саймън и неговият брат и сестра не могат да се разделят с наскоро откритото си изобилие толкова бързо и без битка. Качете се на понтона и приемете контрола, докато се опитвате да се преборите със злите частници в Raft Wars. Средногодишно бягство, което трябва да се припомни!

В Raft Wars целта ви е да извадите всеки частник, който изпитвате в нивата, докато се опитвате сами да не бъдете извадени от собствения си понтон. С всяко ниво частниците ще се развиват по -зле и по -неистови, докато влагат, за да ви дадат повече усилия. Докато преминавате нивата и набирате сила, те ще се обадят на своите частни спътници. Опитайте се да не им позволите да обединят сили срещу вас! По същия начин ще получите възможност да работите върху понтона си и оръжията си, докато отваряте нови неща и герои. За да извадите частниците, насочете оръжието си с мишката и след това променете силата на изстрела си. Когато бъде определено по подходящ начин, ще ударите частниците и ще ги прехвърлите, изпращайки ги към дълбочините на океана. Понастоящем рибите трябва да управляват тези ужасни частници, като се вземат предвид всички неща.

Тествайте своята точка и участвайте в интересните герои, дейности и забавна история на Raft Wars. В случай, че разберете как да се откъснете от тази игра, не забравяйте да проверите другите ни сравнителни игри в нашия клас игри за способности. Или след това отново, в случай че предпочитате да продължите с екскурзията, погледнете втората част от поредицата, Raft Wars 2!