Crazy Grand Prix


Crazy Grand Prix е дръзка игра на Equation 1, в която играете като експерт състезател. Можете да играете в режим на професия, режим на практика и дори да играете с други в режим на мултиплейър. Привлечете колега, бъдете герой в състезанието, вземете паричната награда и я използвайте, за да преработите своя бърз автомобил.

Crazy Grand Prix ви приветства да вземете участие в една завладяваща игра на Рецепта 1, в която трябва да се поставите на мястото на опитен шофьор. Побързайте с педалите, когато състезанието започне, и преминете, като започнете от една маркировка на веригата, след това към следващата, като изоставите всеки един от членовете.

Най-добрите шофьори на планетата ви чакат от другата страна на екрана! Преработете автомобила си, както бихте предпочели, изберете своя режим на игра №1 и запишете впечатляваща група от експерти, които да извършват поддръжка и смяна на колела за рекордно време и да победят всички участници в титлата на север от 200 километра на всеки час! Може ли да се каже, че сте готови да изследвате умопомрачителните си способности за шофиране?

Добре дошли в играта "Crazy Grand Prix" - вашата възможност да се състезавате за годишната Световна титла за лек автомобил! Има много екстремни квалификационни етапи пред вас, докато се борите с други истински претенденти за световната титла Recipe 1. Започнете своето стремглаво призвание сега и преодолейте всеки един от ходовете по пътя към световното величие!