Troll Face Quest Video Memes and TV Shows 1


Trollface Quest: Video Memes and TV Shows е двойна версия на известната серия от игри Trollface Quest. В тази игра можете да оцените едновременно видео изображения и сцени от телевизионни предавания! Целта на играта е да се предпазите от диване, като докоснете правилните неща или предмети в играта. Бихте ли успели да се справите с всяко едно от нивата? Приятно прекарване!

Тук имаме още една забавна част от поредицата Troll Face Quest. Основната тема този път ще бъдат телевизионни предавания и записи на изображения. Както е нормално в по-утвърдени части, ще се опитвате да отговорите на забавни загадки, които понякога не предвещават нищо добро. Целта на играта е да премине през нивото, използвайки най-голям брой снимки, които можете да наблюдавате. От време на време това може да стане наистина обезпокоително, така че можете да използвате съветите за упътване, които са постоянно достъпни. Приемаме обаче, че в случай, че мислите за парче, можете да го наблюдавате дори без никаква помощ! Затова започнете да играете и им покажете как е завършено!

Trollface Quest: Видео мемове и телевизионни предавания: ЧАСТ 1 е изключително завладяваща игра, в която трябва да използвате силата на Troll face, за да подмамите хора. Това е изключително завладяваща игра, в която можете да помислите за това да бъдете с другари, докато той се опитва да измъчва асортимент от герои. Трябва да направите всичко, което ви е на разположение, за да отговорите на всяка една от загадките и да си прекарате чудесно!

Има много трудности и необичайни загадки, всички от които можете да разрешите в каквото и да е качество. Това е изключително забавно и най-хубавото е, че ще ви осигури приятна подредба на минути. Освен това ще срещнете много енергични образи и това само по себе си може да бъде изключително забележително и ободряващо едновременно.