Love Tester Deluxe


Love Tester е игра, която ви позволява да решите колко добре вие ​​и вашият паунд ще се координирате помежду си. Просто закръглете името си и името на паунда си (можете също да зададете пола). Към разследването могат да бъдат добавени до трима лица. Възприемайте колко добре съвпадате и предлагайте резултатите!

Сърцето ви е развълнувано и настроението ви излита. Любовта се забелязва навсякъде и зачервените бузи се разделят с нея! Кой не би искал да провери силата на тяхната привързаност? Трябва да знаете дали сте предназначени да бъдете? Или от друга страна много бихте искали да откриете колко жизнеспособни бихте били с този човек, когото видяхте днес в града, в случай че по някое време насърчите нещо истинско помежду си? Играта Love Tester 3 е тук, за да ви посъветва в случай, че вие ​​и вашият партньор в живота имате намерение да бъдете заедно! Усещането за пеперуди в стомаха ви е най-добрият маркер за изстрел от болта на Купидон, който обаче каза, че не можете да го тествате?

Наистина ли харесвате някого, но сте твърде срамен, дори да помислите за отваряне, зависим от него? Преминавате ли през вечерите, размишлявайки как би било случайно и двамата да сте заедно? Чувствате ли, че вашата история може да накара дори най-отличния филм за чувства да се размие при разглеждане? Защо да изгаряте опита си с подобни запитвания, когато можете да получите подходящия отговор с няколко щраквания? Love Tester 3 е тук, за да ви предложи отговори на всяко едно от тези запитвания. Като играч нямате цели в тази игра и не се нуждаете от такава, тъй като обожанието е самотната истинска цел по отношение на Love Tester 3. За да играете играта, запишете името си на основната линия. В реалността запишете името на вашия партньор в живота. Боже, колко фантастично звучи името им ... В момента, когато сте подготвени, натиснете огромното розово уловче за сърце, за да проверите привързаността си! Колко е твърдо? Вярно ли е, че двамата сте предназначени да бъдете? Опитайте се да не се стресирате, ако получите нисък резултат. Най-вероятно е в светлината на факта, че вашите настроения са невероятни до такава степен, че те карат Love Tester 3 да се повреди. Опитайте още веднъж! В случай, че имате повече от един интерес, можете да тествате силата на своето обожание с до 3 лица.