Count Masters


Count Masters е завладяваща уеб базирана игра, която несъмнено сте имали възможност да нанесете удар с вашия универсален. Това е всичко друго, но извънредно непрекъснато взаимодействие, при което вашето задание ще бъде да смажете враговете и да стоите настрана от различни проблеми. Интересното е, че можете да разширите военните си, като преминете през вратата. Числото на входа показва колко ще се развие вашата армия. Следователно, изберете правилния вход, за да получите колкото се може повече претенденти, колкото би било разумно. Ще изисквате от тях да преодолеят различни противници. Трябва да направим това!

Изберете най-добрата врата, преминете през нея и обединете бойците на стикери, за да влезете в конфликт с противоречивия рой. Станете експерт на групата и водете своите роднини през претъпкания град до финала на това епично състезание. Отблъсквайте сривове и бийте всички, които идват, събирайте монети и ремонтирайте нивата си Разбийте краля-стик в последната битка и вземете двореца!

Търсите забавление и бързане? Тогава, в този момент този триизмерен мач е само за вас.

Count Masters е може би най-енергичният кръг от конфликти, при равни условия! Започвате битката сами, но все пак ни се доверете: няма шансове да се чувствате изоставени.

Тази градска игра за поглъщане подчертава интригуващи дизайни и основни механики. Получавате възможност да бъдете задържани в брилянтната вселена на Граф Мастърс, изпълнена с лица и конфликти на стикове. Пригответе се да преминете през часове, играейки доста вероятно най-вълнуващите текущи мачове. Гарантираме: няма да се изтощите!

В новата завладяваща игра Count Masters ще направите пътуване до вселената на Stickmen. Днес ще има състезание, в което трябва да участвате. Преди вас на екрана ще видите бягаща пътека, към чието начало вашият герой в синьо ще бъде на началния ред. При знака той ще тича напред малко по малко, за да продължи напред. Погледнете внимателно към екрана. По време на транзит ще има препятствия, че вашият стикер по вашата инициатива трябва да обикаля и да се пази от катастрофи. По същия начин ще има червени стикове по цялата дължина на пистата. Вие силно контролирате легендата трябва да се направи с целта, че той ще ги удари в бягство. Следователно той ще ги разбие и ще ви бъдат дадени фокуси за това.