Fashion Holic


Fashion Holic е забавна игра, в която трябва да се подготвите за всяко събитие, например почетен път, стилни шоута, фотосесии и т.н. Влезте в невероятния стил! Това е мястото, където можете да продължите със съществуването на модата и да оцените спиращи дъха минути, готини тоалети и статус на суперзвезда.

Разкрасете се и вземете предпочитанията във Fashion Holic! Вие сте популярна интернет базирана особеност, която винаги е добре дошла на изискани поводи. В момента искате да покажете на всички защо заслужавате това със стила си.

В тази украсена игра ще получите многобройни молби за различни поводи. Всеки един от тези поводи е изобразен в определени съобщения и вие наистина искате да се придържате към указанията относно предпоставката на тези поводи, за да получите легитимния стил. От време на време трябва да носите спокойни дрехи, понякога трябва да разгледате екстравагантните топове. В крайна сметка ще видите отговора на хората онлайн с техните предпочитания. Опитайте се да достигнете до зададената цел от предпочитания в мрежата и съберете фокусите с всяка гледна точка, която отговаря на вашия стил. Просто се оправете според определения стил и публикувайте снимките си, когато сте готови.

Почетен път, дизайнерски шоута, фотосесии... Влезте в грандиозната вселена на Fashion Holic! Това е мястото, където можете да продължите със съществуването на модата и да оцените забележителните минути, готините тоалети и статуса на суперзвезда.

Помогнете на нашата възхитителна млада дама да избере подходящи тоалети за всяко събитие и повлияйте на феновете по цялата планета с удивителни социални публикации. Пригответе се, млади дами!