TripleJack


Triple Jack е форма на Black Jack, където можете да направите три стека на бойното поле. Комбинираният измервателен уред се покачва всеки път, когато получите 21. Отидете повече от 21 и сте свален. Бюст няколко пъти и всичко е готово.

Всички карти за лице са на стойност 10, освен асото: струва 1 или 11. В случай, че поставите асото в стек с оценка 20, в този момент той ще достигне до 21. В случай че поставяте асото в стека с оценка 10, в този момент той също ще се покачи до 21! Нещо повече, в случай, че стартирате стека с асо, можете да поставите карта с оценка 10 на нея два пъти: вашият комбометър също ще се покачи няколко пъти. В случай, че имате 21 на всеки от трите стека едновременно, в този момент ще получите Triple Jack! Можете да банкирате картите, като докоснете улова с печат „Банка“. В случай, че нямате 21 на самотен стек, вашият комбометър отново ще падне до 0. В момента, когато натиснете „Банка“, ще получите оценката на всеки стек като фокуси. Тези фокуси се увеличават от вашия комбо метър, който работи от 1,5 до 5. В момента, когато получите 21 на стека, ще получите многократна оценка на вашия комбо метър, а с Triple Jack ще получите многократна оценка на вашият комбо метър!

Опитайте се да координирате до 21 фокуса и се съсредоточете върху черен или троен жак! Всички карти за лице имат оценка 10 освен Ace, което струва 1 или 11 фокуса. В случай, че отидете повече от 21, ще бъдете провалени! В случай, че бъдете разбити няколко пъти, ще загубите играта.