Castle of Magic


Няколко приятни другари, изтощени от стара счупена компютърна игра, избират да се насладят на друго изживяване. След намирането на странен сандък от него се появи ярка светлина, която ги премести в неземна и неясна вселена. Какви учудвания ви очакват в играта Castle of Magic?

След като пристигна в двореца, един подъл и дяволски магьосник на име Нефатекс изглежда ви уведомява, че ако имате някакво желание да си върнете любимата си Джени, трябва да прекосите всяка една от вселените живи, докато най-накрая го смажете в опасна битка дуел до самия край. Оценявайте изключителните условия, летете, разхождайте се по покрива, изправяйте се срещу наистина уникални животни и пресечете общо 5 омагьосани вселени, за да спасите живота си и този на вашия спътник от хватката на този изнервящ враг. Може ли да се каже, че сте готови да демонстрирате, че няма нищо и никой, който да ви победи заради вашата дързост?

Човек на име Том и сестра му Елза искаха да се отпуснат и да играят различни компютърни игри. Един ден нашите герои бяха привлечени в игра, наречена Castle of Magic. Сега трябва да помогнете на героите да проследят посоката им към нашата реалност. След като изберете човек, ще се озовете в Двореца на маговете. Тук необикновените шефове на омагьосването ще дадат на вашата личност определени поръчки. Вашата легенда трябва да премине през входа към определена зона и да завърши начинанието. Вашата личност ще бъде забележима на екрана пред вас, който ще се движи из района под ваша власт. По пътя той трябва да събере магически камъни и книги за омагьосвания, разпръснати извън контрол. По пътя човекът трябва да преодолява различни препятствия и капани, както и да се бие с различни зверове, използвайки набор от различни магии за омагьосване. За всеки противник, заличен в играта Castle of Magic, ще ви бъдат дадени фокуси.