Counter Stickman Battle Simulator


Антитерористичната единица "Черни пръчки" се ангажира с намирането и унищожаването на набор от тъмночервени терористи. Вие сте началник на отряда и ще определите какъв брой бойци да изпратите във войната и кои. В горния елемент ще видите панел с един по рода си стилове стикове, вляво има монети. Трябва да сте здрави във финансите, без да отслабвате институцията. Когато се формира далеч, доставете екипажа и щракнете върху стрелката вътре в правилното кътче за намаляване, за да стикерите преминат при атаката. Ако сте изчислили правилно цялата партида, отрядът може да има площ вътре във вилите и тя ще определи всички бандити. В противен случай поражение в Battle Simulator: Counter Stickman.

Средата на сюжета на видеоиграта Counter Stickman Battle Simulator е уникална операция. Черните стикмани, бойци с уникални сили, трябва да неутрализират и разбият червените стикмани, терористи. Искате да съберете мощна институция, използвайки финансите, които спортът включва. Създайте единица и я изпратете във война.

Играйте първокласната стратегия Stickman игра! Наслаждавайте се войник! Терористичните сили трябва да бъдат спрени с помощта на вашата армия от стикери! Поставете себе си в порите и кожата на командира и региона на вашите отряди при стратегически фактори, дори като доходи, достатъчни за увеличаване на вашата армия, добър начин за унищожаване на вражеските сили.