Fantasy Creatures Princess Laboratory


Тук постоянно се добавят нови уеб базирани, но що се отнася до този клас игри на Дисни, всъщност не виждате много игри като Fantasy Creatures Princess Laboratory, която е игра за създаване на персонажи с научни компоненти, също като омагьосване, където ще помогнете на Елза да привлече животни като митични зверове, джуджета, диваци, маси, утайки и различни същества от нейните истории за сънища №1!

В необичайния изследователски център на Елза ще имате на стелажите за нейната привилегия различни неща, като перо, скъпоценни камъни, еликсири, свещи, рози, черупка и това е само върхът на айсберга и това ще бъдат фиксиращите елементи, които правят до мечтаните животни.

Използвате три от тях наведнъж, за да създадете същество, и използвате мишката, за да ги плъзнете в трите достъпни пространства на машината, като машината в този момент ги комбинира като едно, за да направи мечтаното ви животно.

Няколко микса ще бъдат дудове, но тези, които не са, ще бъдат добавени към вашия асортимент, докато не приключи, направо като това. Забъркайте се с Елза в момента, за разлика от това, което някога сте имали, и не отделяйте време, за да приветствате и вашите спътници да играят тази игра!