Feudalism 3


Feudalism 3 връща страхотни от миналите игри Feudalism, стратегическа бойна игра, която се развива в периода на феодализма. Изберете легенда и поведете армията си към триумф в много повече от една битка.

След известно време на подобрение на Feudalism 3, спин-офът на успешната RPG/Combat игра е подготвен за плячка, плячка и нови екстравагантни неща. Светът наистина е в безпокойство и се очаква невероятен победител да свали голиатските множества от хора, които отиват срещу вас. Водете своите военни за господар и държава, за да завладеете света.

5 невероятни сфери в момента включват света и между всички тях се готви конфликт. Всяко царство има два потенциални класови избора, като се започне от силни бойци през силни магьосници до токсофилити и отчаяни. Всяко царство има напълно интересно дърво на експертизата, с което да преработите вашия светец. Съберете силна екипировка и я актуализирайте с мистични руни, намиращи се по целия свят. Привлечете войници с различни сили, бийте се постепенно и водете армията си към победа с невероятна величина.

Вземете участие в тази трета порция! Пет невероятни царства управляват света и войната е неизбежна. Всеки един от тях има две потенциални възможности - герои или магьосници, токсофилити или специалисти по тежки оръжия. Всяко царство има изключителни способности за своите легенди. Изправете се срещу въоръжените сили на противника и станете единствен лидер на света.

Вие сте наводнени в царството на мрачното Средновековие, където няма регулации, а златото и силата управляват света. Играейки за конкретна страна, трябва да се справите с разширяването на терените на вашата група, както и със собствения си просперитет. В градските общности можете да търгувате изгодно, да купувате оръжия и амуниции, да набирате военни и да получавате изключителни начинания. Човекът има адаптивна сифонна рамка, в зависимост от специализацията, получавате изключителни способности на изпълнител, герой или стрелец. В битка вие сте най-впечатляващата единица, която може да използва своята огромна сила.