Merge The Gems


Съединете подобни номерирани перли заедно, за да изградите техния брой. Вероятно ще се опитате да се сближите до 30. Набавете фокуси, като смесвате бижута и правите комбинации. Опитайте се да оглавите закъснелите класации в тази забавна и енергизираща уеб базирана игра за консолидация. Когато бижутата пристигнат на покрива, той е завършен, в този момент трябва да рестартирате и да опитате още веднъж.

Консолидационни скъпоценни камъни! ви позволява да консолидирате скалите в прекрасни бижута! Съединете и съвпадете скали, злато и след това някои и оценете сиянието и блясъка на диаманти.

Идеята на играта е ясна - имате щайга със скъпоценни камъни и вашата самотна цел е да ги координирате и обедините, за да ги накарате да издухват, колкото би могло да се очаква. От време на време ще бъдете опитен друг диамант - и колкото по-бързо докоснете кутията в долната част на екрана, толкова по-бързо ще се покажат бижутата. Започнете да се координирате с подобни скали и бижута и открийте скритите съкровища!