Cursed Treasure


Cursed Treasure - епична охрана на върха! Това е основната сцена на Прокълнатото съкровище. Намерете умишлено кули и не позволявайте на крадците да ви вземат перлите! Основната цел на играта е да се създадат върхове и да се защитят перлите ви от атакуващите въоръжени сили. Това е игра за защита на кулата, създаваща навик, която има невероятен избор от добри легенди и типове върхове.

С повече от 15 уникални нива за игра, играта има изключителна игра. Съвременните програми могат да поддържат тази игра ефективно и тя се движи според очакванията. За да завършите ниво, трябва да се справите с нещо като една перла - това може да звучи просто, но трябва да поставите кули внимателно, за да преодолеете атакуващите въоръжени сили.

Определени върхове трябва да бъдат поставени на специфични видове земя. Помислете за това, докато поставяте охрана. Освен това различни върхове увреждат противниковите единици. Нежитьта и ортозите на орките са част от враговете, с които ще се изправите.

Когато играете, можете също така да ускорите потопа от противници в случай, че се чувствате сигурни. Няколко играчи обичат да поставят предпазните мерки предсрочно, за да предотвратят противниците наистина да се приближат. Други обичат да имат смесен гард и укрепление директно към края.

Пазете състоянието си срещу осквернената въоръжена сила. Умишлено поставете своите предпазни мерки около нивото, като гарантирате, че никой от натрапниците не вземе вашите скъпоценни камъни. Опитайте се да завършите всяко от 15 -те нива толкова безупречно, колкото наистина можеше да се очаква. Вашата позиция зависи от това колко добре пазите състоянието си. Вярваме, че участвате в тази наистина забавна уеб-базирана игра за защита на върховете, направена от IriySoft.

Прокълнатото съкровище е епична игра с охрана на върховете, която можете да играете във вашата програма на работна зона или универсална, направена от IriySoft. Имате ли неща, които да осигурят вашите перли? Умишлено открийте и сглобете върхове, за да защитите диамантите си от противниците си! Вълна по вълна, сребролюбивите легенди за Кралството ще се опитват да вземат ценните ви скъпоценни камъни. Играйте Прокълнато съкровище и хвърлете магии и използвайте ползата от стратегическата си позиция, за да преодолеете търсещите късмет. Актуализирайте и изместете върховете си, за да поддържате перлите си напълно сигурни.