Mineworld Horror


Точно 12 часа преди това двама екипирани полицаи и специалист отидоха в призрачна къща в края на града, за да открият тайната на ужасно убийство.

Вашата цел е да приемете работата на специалист, за да откриете всяка една от тайните, които се съхраняват в къщата! Бъдете внимателни, тъй като няколко зомбита са разпръснати навсякъде!

Използвайте оръжието си, за да застреляте всички животни, преди да е минало точката на връщане. Тази игра се задвижва от примерните герои на Minecraft.

Mineworld Horror Mansion е интересен първи индивидуален стрелец с блоков дизайн, където трябва да влезете в дистопично място, изпълнено със злонамерени зомбита. Изпратиха ви да управлявате огромен проблем, повдигнат от някои неумели изследователи, играещи Бог, и просто имате пистолет и вашия вкусен ум да се справите с тази катастрофа.

Разходете се из пространството, за да се свържете с широк спектър от неща, да намерите ключове, да прочетете лежащи наоколо документи, да потърсите боеприпаси и благополучие и да направите всичко необходимо, за да не се окажете убити от безмилостните ядещи мозъци. Смятате ли, че сте достатъчно надарени и блестящи, за да се справите с всяка фаза от тази среща със стрелба със зомбита? Забавлявайте се играейки Mineworld Horror Mansion, друга безплатна уеб базирана игра.

Използвайки интернет играта MineWorld Horror The Mansion, ще бъдете преместени в квадратния свят, където научавате за ужасния провал. Тя превърна всеки един от обитателите в ужасни зомбита. Вашият човек е в собствения си дом в края на града. Домът му е нападнат от зомбита. Трябва да му помогнете да пази стража си от разхождащите се мъртви.

В интересната нова игра MineWorld Horror The Mansion ще отидете във вселената на Mancraft. Тук се случиха няколко световни фиаско. Многобройни обитатели на този свят са ритнали кофата и в момента меандрират планетата като зомбита. Вашият човек живее в замъка си в краищата на града. Орда зомбита се опитва да влезе в дома му. Трябва да помогнете на нашата легенда да запази защитата и да унищожи живите мъртви. За да направите това, ще използвате асортимент от оръжия и оръжия с остриета. След смъртта на зомбита, различни награди могат да отпаднат от тях. Трябва да ги събереш всички. Те ще помогнат на легендата ви да издържи.