Burnin' Rubber 5


Burnin 'Rubber 5 XS е бърза игра, в която се опитвате да излезете на водеща позиция, изоставяйки съперниците си по всякакъв начин. Или ускорете и ги накарайте да изядат остатъците ви, или използвайте оръжията си за модернизация, за да ги накарате да се провалят ужасно! Съберете знаците за долар на пистата и по -късно ги изразходвайте за невероятни алтернативи за персонализиране и развийте мощта на автомобила си. Имате ли нещата, за да бъдете най -добрият състезател? Играйте Burnin 'Rubber 5 XS и открийте.

Burnin 'Rubber 5 XS е бойна игра с висока мощност. Първо не поставяйте забрани. Независимо дали постъпвате така, като увеличавате или консумирате противниците си, е за вас. Имате възможност да отворите множество превозни средства и опасни оръжия, докато се биете през етапите.

Изтрийте съперниците си и стигнете до водещата позиция. В Burnin 'Rubber 5 ще разгледате избор от основни и помощни оръжия. Тези оръжия могат да бъдат всичко - от релси до самонасочващи се ракети и смъртоносни рикоширащи мини. Използвайте ги, за да предизвикате безпорядък.

Докато бързате по пистата, разрушавайки вашите съперници, ще получите боеприпаси, поправки и опори. Това е всичко друго, освен игра, която трябва да се играе умерено, тъй като има много основни ремонти по всички писти. Въздействайте упорито на противниците си и отприщвайте разрухата.

Всеки противник, който извадите с 4-колесната си машина за убиване, ще ви компенсира с награда от 1000 долара, така че открийте комбинация от оръжия, която прави най-много сваляния и започнете да носите тези парични награди!

Има дванадесет курса по Burnin 'Rubber 5 XS. Всяка песен се отваря, когато завършите нивото преди нея. Вие също сте компенсирани с нови превозни средства. С по -нататъшното навлизане в играта превозните средства стават по -бързи, а съперниците ви - по -силни.