Puppet Hockey Battle


Борете се с вашия манекен съперник на мач по хокей! Имате 60 секунди, за да опитате да отбележите своя съперник, за да можете да продължите напред към следващия мач. Продължавайте да доминирате в мачовете, за да съберете всичките си резултати, за да оглавите класациите със забавено класиране в това интересно спортно събитие в мрежата. Защитете целта си, докато удряте мястото на шайбата, за да вкарате цели. Изберете групата си номер 1, за да започнете състезанието, след това в този момент се опитайте да доминирате колкото се може повече мачове направо, колкото може да бъде позволено.

В новата удивителна игра Puppet Hockey Battle ще отидете в реалността, където живеят различни кукли. Днес тук ще се провеждат състезания по хокей и вие ще участвате в тях. Ако изберете група, ще ги видите да останат от едната страна на полето върху лед. Обратно ще бъде групата на враговете. При знака шайбата ще влезе в играта и вие трябва да я вземете. От този момент нататък започнете нападението над целта на противника След като сте победили играчите на съперника, ще отбележите гол и ще отбележите цел.

Puppet Hockey Battle е страхотна игра за хокей на лед, за да играете някои екстремни мачове с вашата публична група №1. Плъзнете се през леда и ударете шайбата в целта на вашия противник в това безплатно онлайн спортно събитие, представено. Играйте един срещу един мач, за да спечелите срещу всяка страна, от САЩ до Индия.

Опитайте се да използвате хокейната си топка, за да ударите шайбата над опонента си, за да вкарате всяка една от целите, които можете в рамките на един момент, за да доминирате в играта. Какъв брой цели бихте могли да постигнете срещу страшната немска хокейна група? Искате ли да победите Канада в собствената им игра? Като се има предвид всичко, трябва! Изкарайте няколко хубави моменти, играейки тази безплатна интернет игра Puppet Hockey Battle!