My Dolphin Show 2


Поставете зашеметяващ акт на земноводни в My Dolphin Show 2. Втората сцена на My Dolphin Show! Контролирайте своя делфин и изпълнявайте зашеметяващи трикове. Притискащият фактор е непрекъснато - имате ли неща, които да превърнете в звезден треньор на делфини и да удивите групата с вашите способности?

Играйте моето шоу за делфини 2 и проверете дали можете да разбъркате групата във фурор и да ги ангажирате. Груповият рейтинг е критичен - трябва да ги радвате, като бързо извършвате каскади и трикове. В случай, че бомбардирате измама или се забавите да се движите, те скоро ще загубят интерес!

В шоуто My Dolphin 2 вашето положение от основната игра надмина предположенията и сега много повече хора дойдоха да гледат вашето шоу! Направо в този огромен резервоар и се пригответе да изумите тълпата с удивителните си трикове и измами. Може спокойно да се каже, че наистина сте готови да ангажирате групата си?

Това, че многобройните хора идват да ви гледат, е зашеметяващо! Те се доверяват, че шоуто ще започне, така че трябва да започнем, като докоснем началния улов в основното меню! Целта на тази игра е доста приятна за завършване! Трябва просто да изпълнявате различни каскади, за да придобиете фокуси, преди да изразходвате цялото налично време. Изберете първо една от двете алтернативи на шоуто. Можете да пуснете стандартното шоу незабавно, но за да опитате алтернатива на шоуто, ще трябва да направите пауза. В момента, в който шоуто започне, ще се обърнете към вас, за да завършите различни каскади. Направете честни усилия, за да изиграете ефективно всеки каскадьор, за да получите резултат и настроението на тълпата! Можете да следвате резултата си от най-високата точка на екрана. Всяко шоу изисква 3 минути, за да завърши, така че полагайте силни усилия, за да набавите колкото се може повече фокуси. Тези фокуси могат да се използват за отваряне на отличителни кожи на личността от магазина по време на игра!