3D Free Kick World Cup 2018


В играта 3D Free Kick World Cup 2018 ще отидем на Световната купа. Вашата задача е да спечелите в квалификационните кръгове и да стигнете до финала. Към началото на играта всъщност ще искате да изберете групата, към която ще се обърнете. След това ще видите маса, на която ще водите съперниците си, срещу които ще играете. Тогава, в този момент, ще бъдете на футболното игрище. Преди ще бъдете забележими за вратата на противника и защитата на техния вратар. Трябва да разбивате удари от различни фокуси и разстояния. Основното начинание е да заблудиш вратаря и да отбележиш гол. Победителят в мача е човекът, който ги вкара най-много.

Имате ли всичко, за да спечелите Световната купа? Демонстрирайте способностите си за свободен удар в този бързо движещ се 3D футболен мач! Плъзнете, за да стреляте и се опитайте да постигнете целта във всеки рунд. Изместете процедурата на стрелба и завъртете ритниците си, за да преодолеете разделителите и мениджъра. Фокусирайте се върху целта или ъглите, за да придобиете повече фокуси и се борете за посоката си през състезанието до финала 2018.

Нещо повече, тук имаме още една интригуваща 3D игра! Този път това е обновената адаптация на Freekick Classic. Има различни групи, добавени в играта, така че имате невероятен шанс да играете на вашата заветна група. Трябва просто да вкарате колкото можете повече цели и да спечелите! Имате 5 възможности за отбелязване на точки, така че направете приличен опит.

Изберете любимата си публична група в Купата на Русия 2018 - стреляйте от всяко място на терена, контролирайки вашите любими играчи - Кристиано Роналдо, Тони Кроос, Меси... Опитайте се да уцелите целите и да се държите далеч от вратаря.

Имате ли всичко, за да спечелите Световната купа? Демонстрирайте способностите си за свободен удар в този високоскоростен 3D футболен мач! Плъзнете, за да стреляте и се опитайте да постигнете целта във всеки рунд. - Играйте 3D Free Kick World Cup 18 безплатно и се насладете.