Mini Golf Adventure


Mini Golf Adventures е прекрасно преживяване на голф мач, в което трябва да се опитате да поставите топката за голф в отвора с възможно най-малък изстрел, колкото може да се очаква. Играта е почистена - непрекъснатото взаимодействие, илюстрациите и музиката като цяло са фантастични и ви дават приятна представа за игра на голф.

Всяко отваряне има алтернативен формат и ще изпитате куп пречки и подслони. Има силен обхват отвори за игра и по същия начин можете да съберете хладни катализатори, например магнити и възглавници за телепортация, които могат да помогнат на вашите снимки. Бихте ли могли да покажете на вашия експерт да удря способностите на фарватера?

В държава, в която живеят умни малки хора, те избраха да организират състезания в такова спортно събитие като голф. Един от джуджетата трябва да доминира в тази игра и ние ще им помогнем в играта Mini Golf Adventure. Пред него ще бъде забележимо отварянето, в което трябва да вкара топка. Той ще остане на точно отделяне от откриването. Трябва да разберете силата на ефекта и посоката на топката и да щракнете върху екрана с мишката. Облечете удара и топката, която лети и събира всеки един от камъните, ще падне в отвора.