Doctor Hero


Тествайте своите възвишени способности като специалист в Doctor Hero! Ще започнете да се попълвате като обучител, подпомагащ най-големите специалисти с извършването на широка гама от корекции, шевове и някои диагностики. Пациентите имат нужда от вас, за да спасите живота им! Вижте техните наранявания или агония с помощта на силен скенер, за да анализирате различните им инфекции. Изпълнете широк спектър от поправки, задачи, за да развиете постепенно способностите си и впоследствие да надделеете по отношение на облекчаването на вселената от ужасяващата инфекция, която я преследва, и множество различни болести. Покажете, че сте истински светец, покажете сдържаност, отворете нови устройства и участвайте в тази зашеметяваща тестова система.

Най-накрая, специализирана игра, която ви позволява да репетирате своите специалистски способности. Започнете като асистент и предприемете необходимите стъпки, за да се превърнете в специалист по светец. Помнете своето Хипократово обещание, пациентите се нуждаят от вас. Спасете ги и станете техен светец на PCP. Може ли да се каже, че сте готови да ги направите твърди и да се усмихнете още веднъж?

Doctor Hero е игра за медицински процедури, в която започвате като клиничен асистент в медицинска клиника и се класирате, за да се превърнете в специалист или специалист. Анализирайте пациентите си, инспектирайте техните придатъци, определяйте трудностите и инфекциите им, работете върху тях и в дългосрочен план бъдете най-добрият специалист на планетата! Може ли да се каже, че сте готови да поправите света, Doctor Hero ?