Zombs Royale


Zombs Royale е огромна мултиплейър игра Battle Royale във вашата програма. С играчите се говори от кръгови фигури в 2D мрежа като бойно поле, обградено от кръгла "синя зона", която се свива с напредването на играта. Открийте оръжия над водача в кутии за грабежи, например кутии и сандъци, къщи и различни конструкции.

Как да играя Zombs Royale?

След пристигането на водача изглеждате като цяло изгодни и най-обосновани оръжия. Всяко оръжие се предлага в шест различни тона и качества. Не забравяйте да вземете със себе си най-заземените оръжия. По същия начин се опитайте да поддържате стратегическо разстояние от мъглата от отровен газ, който се структурира върху картата на Zombs Royale.

Попълвайте ден за ден трудности, за да придобиете сладки награди и отделете, за да закупите страхотни кожи за вашия герой.

Как да играя Zombs Royale срещу приятели ?

За да играете срещу спътници, първоначално трябва да се присъедините, използвайки вашия Facebook или Google акаунт. В лявата странична лента можете да изберете „Придружители“. Щракнете допълнително, за да подпишете, и въведете името на вашите спътници в допълнение към четирицифрения код. Можете да откриете този код, като поискате от вашия спътник да провери горния десен ъгъл на прозореца на играта, в който са записани името и кода. Вашият спътник ще получи молба и сега можете да комбинирате игра.