Hyper Evolution


Hyper Evolution е спокойна игра за възстановка, в която трябва да сглобявате активи, да създавате инструменти, да си почивате, да гоните и да ядете, за да можете да живеете на островите. Развийте себе си от груб в авангарден човек. Направете най-доброто и вижте в какво можете да се превърнете.

Hyper Evolution е вълнуваща игра за изживяване, в която трябва да преминете през дълъг и труден път, наблюдавайки човешкия обрат на събитията! Ще се окажете на малко отдалечено място в морето, където трябва да намерите достатъчен брой материали, за да направите понтон. Проучете региона за всякакви важни неща, които по-късно можете да използвате, за да направите устройства и много различни неща.

Действителната ситуация говори за целите и целите, които ще търсите като член в трипластова система за тестове за издръжливост, преминавайки през всяка една от фазите на превръщането в индивид, който се озовава на отдалечено място и в момента се опитва да получи с помощта на климата, което означава редовни активи. Не изхвърляйте нищо, обмислете какво може да се използва за развитие, какво може да се продаде и какво може да се спести за вас. Това е основният начин, по който можете да се задължите и да станете авангарден индивид.