Climb the Ladder


В Ladder Climber.io ще ви трябват бързи рефлекси и страхотно планиране да движите ръцете си, без да се сблъсквате с опасните препятствия, разпръснати на стъпаловидното табуретка!

Пътувайте по света в режим Story, където ще навивате възходящи стъпала отвсякъде по света, от потайния Китай до стария Египет, преминавайки през студените купчини на Севера и точно до Космоса! Направете страховити мениджъри, които ще попречат на катеренето, оборудвано с ракетна инсталация във всяка ръка!

Следвайте световния рекорд в състезателен режим, където всяка 100-та от следващите суми! Изкачете се на стъпалото възможно най-бързо, но не се зареждайте твърде много или ръцете ви могат да бъдат шокирани, ужилени или ще загубите хватката!

Предизвикайте онлайн класацията в режим Arcade, където всеки метър от стъпаловидната табуретка се събира! Хоп, закачайте, транспортирайте, но винаги бъдете внимателни, когато сложите ръцете си! Придвижете се по-високо от другите онлайн части в световните класации!

Опитайте се да отворите всеки от кожите за ръцете си в магазина! Има хора, които обичат да се изкачват на стъпалото с рицарски ръкавици и такива, които се накланят към две капризни примки! Решението е ваше!

Изкачването може да изглежда просто от самото начало, заради интерактивността с едно докосване с едно докосване, която е лесна за адаптиране, но е трудна за доминиране, но скоро ще видите, че организирането на няколко ръце до най-високата точка на стъпаловидната табуретка може бъдете по-объркани от очакваното!