FoodStars.io


FoodStars.io предлага специален и ободряващ завой на класификацията Fight Royale, като представя герои и кожи на тема храна. Разнообразната програма на играта от кулинари със специфичен капацитет дава жизненоважна интерактивност. Независимо дали предпочитате самостоятелни битки или сътрудничество с другари, играта предоставя различни режими, за да се погрижите специално за вашите игрови наклонности. С обичайните актуализации и жестокия световен списък от конкуренти, FoodStars.io предлага увлекателно и динамично изживяване в играта за много играчи, което ще накара играчите да искат все повече и повече гастрономически противопоставяния в Foodieverse.

FoodStars.io е невероятно 3D изживяване, предназначено за групова или соло игра, докато участвате в бързи координати с различни различни режими на игра. Отворете голям брой разновидности на храните, всяка оборудвана със силни възможности, и демонстрирайте своя стил, докато участвате в легендарни битки в екстремните настройки на Foodieverse.

Участвайте в окончателно гастрономическо противопоставяне, пазете гърба си постоянно и като прилична храна, скъпа, оценявайте апетитни ситуации, уникални поводи и купища вкусни тънкости, които няма да ви оставят безучастни. Присъединете се към един или направете своя собствена поверителна игра с другари и се засилете за определени колекционерски карти и валути - подгответе се за възхитителна битка.

Заедно с различни играчи от цял свят, в новата вълнуваща уеб базирана игра Food Stars, ще отидете във вселена, където живеят герои, които изглеждат като променени източници на храна. След като изберете човек, ще го видите пред себе си. Вашата легенда ще бъде в определена област. Използвайки контролните клавиши, вие ще координирате неговите дейности; вашата легенда трябва да обикаля района и да събира различни ценни неща, които ще ви донесат фокуси и ще възнаградят вашата личност с различни полезни награди. След като срещнете героите на различни играчи, трябва да влезете в битка с тях. Използвайки оръжия, трябва да унищожите противника. За това ще ви бъдат дадени фокуси в играта Food Stars.