CircloO 2


CircloO 2 е авторитетното отделяне на CircloO, приятна талантлива игра, в която имате власт над топка в по-голям кръг. Всъщност, подобно на неговия архетип, вие се опитвате да стигнете до малкия кръг, за да преминете към следната част от нивото. Използвайте скоростта си, за да преодолеете препятствията и да постигнете целта си. Играта подчертава 24 нови нови нива от кутията! Всички нива хвърлят нови пречки по вашия начин. Умело контролирайте топката и използвайте силата си! Опитайте да победите собственото си време, като завършвате нивата в много случаи. Играта също включва пикантен и обхватен саундтрак от Stijn Cappetijn. Бихте ли успели да победите CircloO 2 и да зададете най -доброто време на всяко ниво?

Възложена ви е основна цел: Съберете всички кръгове на всяко ниво. Придвижвайте се насам -натам, докато се обръщате около видимото пространство в тази великолепна игра, предизвикваща ума. Всеки път, когато съберете кръг, забележимият кръг се развива, за да разкрие нови трудности, които да завършите. Бихте ли успели да завършите оценката и да завършите всички нива в тази изумителна игра?

Това е втората част от тази забавна и ободряваща игра на загадки, circloO. Смисълът на останалите части на играта както преди - да се събере всеки от кръговете на всяко ниво. В това последващо заглавие се изправяте срещу цял набор от нови трудности и нива.

Кръгът се развива с всеки нов кръг, който сте събрали и вие също трябва да подобрите и промените методологията. Тази игра наистина тества и вие ще прекарате добри моменти, опитвайки се да доминирате в развитието на кръговете. Има 24 нива за завършване, а текущото взаимодействие и музиката са страхотни.

CircloO 2 спечели основното предизвикателство за дизайнер . Трима специалисти по безплатни игри избират CircloO 2 от 200 игри за шампион. Играта измисли как да заинтригува журито с умерените си илюстрации, съчетани с превъзходното използване на материалознанието и компонентите на пъзела и остър план за тестване на ниво.