Assault Bots


Assault Bots е удивителна и енергизираща мултиплейър игра с робот танк, в която ще се изправите срещу широк набор от рисковани мисии. Променете превозното си средство и играйте срещу различни играчи, за да ги победите и да гарантирате триумф.

Изберете най-добрите колела, най-твърдите оръжия и, изненадващо, най-впечатляващите витла на хеликоптер. Към коя група бихте искали да сте част? Аутсайдери или хора? Използвайте широка гама от автоматични пушки, лазерни решетки, експлозиви и всякакви оръжия, които можете да си представите, за да защитите живота си. Бъдете постоянно нащрек, изследвайте огромен и практически безграничен заплашителен климат, пълен с врагове, и не се предавайте в тази нагласа на риск – безспорно най-смелите и най-опитните играчи ще получат възможност да се отплатят.

Assault Bots е динамична мултиплейър шутър игра с невероятно разумен дизайн, в която всъщност ще искате да съберете свой собствен забележителен боен бот и да участвате в огромни двубои срещу множество различни играчи от цял свят! Ще имате достъп до голям запас от оръжия, включително огромни щурмови пушки, плазмени оръдия, ракетни установки и небето е границата оттам. Оборудвайте вашето стоманено превозно средство с авангардни военни иновации и отидете да смачкате противниците си в бойната зона.

Assault Bots е фантастична постоянна мултиплейър бойна игра с превозни средства, създадена от Blayze Games. Разгледайте разнообразие от оръжия, отскочете във военната зона и унищожете вашите противници.