Pinatamasters 2


Има шанс да застреля пинята още веднъж! Трябва просто да застреляте и заличите всяка една от пинята. Не им позволявайте да се счупят или да се движат. Унищожи осем луди пинати и събере всички пари, за да актуализираш оръжията си. Част от огнестрелните оръжия са добре за вас като остриета, пистолети, лазерни оръжия, снаряди, щурмови пушки, плазмени огнестрелни оръжия и експлозиви и много дейности над 100 нива.
Целта на играта е да заличите пинятите възможно най-бързо, за да съберете местата на всяка от тях и да се забавлявате много.

Pinatamasters 2 е втората част от забавната и неустоима игра с рефлексни щракания, която можете да играете в мрежата и за нищо. Отново очаквате да заличите огромната, брилянтна пинята, висяща точно над вас. Просто хвърлете мечове към него, докато не избухне и съберете всяка една от монетите, които се търкалят. Всеки път, когато съберете достатъчно пари, можете да преразгледате своя човек, като купите нови оръжия или накарате своя човек да се хвърля по-бързо или по-завладяващо.

Какво може да работи най-добре, когато се опитвате да заличите създание от папиемаше? Какво ще кажете за инструмент за подрязване или огнехвъргачка? Независимо с която атакувате фигурата, уверете се, че е напълно унищожена, след като приключите с нея, за да можете да продължите към по-високо ниво. Какво повече кой има нужда от сладкиши в днешно време? В тази забавна уеб-базирана форма на добре познатата парти игра няма да получите лакомства, но огромни купища пари. Много по-добре, нали? Забърква се с Pinatamaster 2!