C.A.T.S. Crash Arena Turbo Stars


C.A.T.S : Crash Arena Turbo Stars Котките са във война, но не се бият директно. Като се имат предвид всички неща, те планират и изработват невероятни бойни ботове, за да се разпрашат един на друг. В CATS: Crash Arena Turbo Stars имате повод да участвате в това диво котешко съперничество. Направете боен бот произведение на изкуството и победете противниците си!

Имате право да влезете в голямото шоудаун и можете да стигнете до най-високата точка на света като разработчик на ботове. Бийте се срещу различни играчи и намерете много безумни устройства с оръжия и форми на тялото. Възможните резултати са неоценими - можете да направите куп невероятни CAT ботове.

Истинските битки се разиграват по естествен начин - вашият опит се използва за създаването на невероятен бот. Винаги, когато сте изработили военна машина, бийте се срещу оригинални части в бърза и забавна pvp дейност. Играещите котки не се нараняват, те са склонни към това ботовете да си навредят при равни условия.

Докато се издигате, подобрявате окончателен бот за боеве - добавяте нов защитен слой, форми на тялото и оръжия. Като експерт специалист конфигурация направете и го настройте за борба. Проверете дали можете да спечелите голямото шоудаун за CATS: Crash Arena Turbo Stars. Най-добрата част от тази игра е, че можете да се присъедините към истински играчи и да се биете в невероятно съперничество в мрежата.

Арт редизайн и подобряване на вашия бот и да се превърне в топ котка котка и битка за гордостта да се превърне в топ Turbo звезда в полето. В момента, в който сте подготвени, освободете капацитета му и наблюдавайте как анархията се разгръща, докато вашият бот и вашите противници са изправени пред епичен конфликт.