Color Bump 3D


Color Bump 3D е страхотна аркадна игра с ретро илюстрации и прекрасни динамични тонове. В тази игра трябва да контролирате топка и да се опитате да не се удряте в предмети, които не са с подобен тон като топката!

Скоростта се движи постепенно, но с напредването се оказва по-бърза - трябва да имате невероятни реакции и да използвате движения с плъзгане, за да преместите топката. Материалният компонент на играта е завладяващ - можете да използвате сенчестите предмети, за да вземете различни форми далеч. Има много нива за игра, всяко с алтернативен тест и подреждане на фигури!

Shading Bump 3D е пристанище на добре позната универсална игра, която най-накрая е открила своя път към мрежата. Основният стандарт е наистина ясен - вие контролирате малка топка, която непрекъснато се движи напред. По пътя си има няколко препятствия, които трябва да преодолеете. Въпреки това има малък проблем, тъй като можете просто да докоснете препятствия, които са подобен тон като вашата топка. В случай, че се свържете с камък с алтернативен тон, играта се затваря и трябва да започнете през цялото време. Има 800 произведени нива. Докъде бихте могли да стигнете?