Knights of Fortune


Играйте Knights of Fortune в случай, че вярвате, че сте истински сътрудник! Тази мултиплейър онлайн игра за битки 3v3 ще събори чорапите ви. Изберете вашия символ, както е посочено от акцентите, от които се нуждаете, и се подгответе да преодолеете скъпоценните камъни в този отвъден свят на средната възраст. Трябва да сте жизненоважни, докато избирате групата си и се биете срещу съперниците. В случай, че сте подготвени, групирайте се и започнете играта!

Knights of Fortune е 3v3 игра, в която непрекъснато се натрупвате с останалите двама кооперативни лица, без да изтегляте и да се биете срещу съперничещите групи, за да победите най-скъпоценните камъни и да имате първото си място в позиционирането. Като начало изберете своя герой по отношение на неговите акценти, след това в този момент преминете към откриване на съвпадение. Окончателната цел е да се придвижите към скъпоценния камък и да останете в областта на кръга, докато преодоляването приключи. В същото време вашите съперници ще дойдат да ви убият и да преодолеят този скъпоценен камък, за да доминират в мача. Използвайте невероятните си оръжия, за да отблъснете врага. Ще ви бъдат дадени 3 минути, за да преодолеете колкото можете повече скъпоценни камъни. Така че трябва да сте наистина бързи. Не забравяйте, че докато продължавате в играта, придружаващите битки ще бъдат сериозно трудни. За да запазите напредъка си, трябва просто да се запишете и можете да продължите оттам, откъдето сте тръгнали. Успех и оценявам борбата!

Knights of Fortune е завладяваща MOBA игра, където ще играете в конфигурация 3v3. Непосредствено към началото на мача всъщност ще искате да изберете измежду 6 легенди. Всеки от тях има различни способности, така че погрижете се да ги разгледате досега. Трябва да помислите за стратегиите си за борба. Основната насока е да играете колективно, затова се уверете, че ще останете заедно. Вероятността да уловите всички фокуси в полето и да изхвърлите съперниците си, също ще бъде по-голяма в случай, че останете всички заедно. Предвиждат ви невероятни 3D илюстрации и качествена интерактивност, така че, моля ви, какво ще кажете да играем!

Knights of Fortune е скандална игра 3 срещу 3 легенди, в която екипната игра заема значителна част. Изберете своя рицар, поемете епични конфликти и изкачете позициите. Играта е направена от Flying Sheep Studios.