Dog Puzzle Story 2


Помогнете на малкото кученце Чарли да промени историята си с Dog Puzzle Story 2! Той се върна с допълнителен чар и еквивалентна трудна ситуация. Тъй като той е само малко кученце, той всъщност се нуждае от помощ за почистване на играчките си. Може ли в даден момент да сравните играчките и подложките, за да му подадете ръка?

Очарователният малък Чарли изпитва трудности да поддържа играчките и възглавниците си чисти. Някой трябва да му помогне да намери изгубените си играчки и да ги постави обратно. За да направите това, трябва да съпоставите поне три от подобна играчка и да ги убиете от масата. Дръжте лапата му и той ще ви насочи от основното ниво. Придържайте се към насоките и придобийте умения с основните движения. Поставете си за цел да станете иновативни; координирането на четири или пет играчки ви дава необикновени играчки с въздействия на поддръжници, които изчистват колони и региони. Тези движения също ви осигуряват допълнителни фокуси върху резултата, като ви носят повече като друг рекорд. Нови елементи, като избор на поддръжник, се отварят, докато пътувате през нива. Тези промоутъри ви помагат да изхвърлите някои играчки или да размените местата им, без да използвате никакви движения. Помогнете на новия си най-скъп спътник с неговите играчки, съчинявайте нови истории заедно и вземете шокиращи подаръци.

Dog Puzzle Story 2 е глупава игра с гатанки с координати 3 с много нива. Накарайте символите да разменят места, за да направите смеси от поне три подобни неща. Във всяко ниво имате определен брой ходове, за да съберете богатствата, които наистина искате.

Подредете кучешките възглавници, костите на играчките и отпечатъците от лапи, за да направите миксове от поне три подобни неща. Значителни миксове ще изскочат и ще изчезнат от натоварването, предавайки повече място за нови неща, които да се свалят.

В тази кучешка игра, базирана на пъзели, целите за ниво са показани на дъската от едната страна на дъската. Тук можете да видите кои неща ще трябва да изчистите от дъската и броя на ходовете, които ви остават, за да постигнете целите си.

Опитайте се да завършите всяко ниво, като използвате няколко хода, колкото наистина може да се очаква. Всеки от ходовете, които ви остават, след като сте изпълнили целите си, ще се превърне в бомби, което ви позволява да съберете купища допълнителни места и да завършите нивото с резултат от три звезди.

Dog Puzzle Story 2 е мач-3 игра, в която помагате на куче в опит да продължи да координира и да прави подобрители, за да отвори нивото!