Harvest Honors


Намерете посоката си към ранчото и се свържете със земята в Harvest Honors! Имате страхотна земя за развитие и искате да се стремите да постигнете това. Основното нещо, което трябва да съберете в момента, са морковите за вас. По този начин трябва да положите солидни усилия, за да съберете моркови и да имате по-голяма и по-добра земя. Правилно ли е да се каже, че сте готови да се справите с чифлика си?

В тази игра на вас се разчита да изпълните няколко условия, за да получите повече моркови, което е основната ви точка, или да получите допълнителни устройства за жътва, с които можете да работите по-бързо. За да ги получите, наистина искате да играете мача. Вашата цел в играта на мача е да получите три еднакви символа един до друг в една линия, като размените местата на два символа. Това ви придобива тези символи и монети. Тази принципна игра е походова игра и вие и вашият опонент имате 15 секунди, за да предприемете действието си. Така че, бъдете бързи, или нещата ще се търгуват случайно. Ако приемем, че съвпадате с четири еднакви символа, вие също получавате допълнителен ход. Във всеки случай, не пропускайте три последователни маневри, като приемете, че предпочитате да не загубите мача. Освен това има някои допълнителни капацитети за култивиране като капацитет 2 или разумен капацитет на сегмент/линия. Можете да ги закупите, ако приемете, че имате адекватен брой монети, за да ги получите. Освен това можете да играете тази игра срещу изпаднал съперник или с вашия спътник близо до вас! В момента се пригответе да спечелите мачовете, за да развиете своето ранчо стъпка по стъпка с вашите монети, устройства и моркови.

Harvest Honors е игра за мултиплейър мач-три с цел бързо да съберете морковите преди вашия съперник. Можете също така да използвате капацитета, за да го опростите.

Пригответе се да се справите с най-големия умствен тест, който сте гледали в даден момент в Harvest Honors! Вие сте стопанин, който може ефективно да превърне вашия дом в най-големия производител на зеленчуци в областта, но бихте ли могли да го направите с много трудна работа?

Вземете играчи от цял ​​свят в приятна походова игра и покажете колко бързо можете да се присъедините към зеленчуците и ранчото, които извършват на дъската, като ги съберете в колони от поне 3 неразличими, за да ги накарате да изчезнат от екрана. Първият, който събере сума от 100 моркова, ще спечели последния триумф! Ще имате само 15 секунди, за да обмислите ходовете си - бихте ли казали, че сте готови да се закопчаете?

В мултиплейър играта Harvest Honors ще отидете да се самоусъвършенствате, където жътвата не е далеч. Трябва да го съберете, докато напредвате отвъд противника си. Пред вас на екрана ще видите бойно поле, на което ще се намерят зеленчуци и органични продукти. Трябва да съберете моркови, например. За да направите това, внимателно погледнете всичко. С едно действие можете да преместите едно нещо с една клетка към произволен път. Вашето задължение е да поставите три моркова в една колона. Тогава, в този момент, те ще изчезнат от бойното поле и вие ще получите фокуси. От този момент нататък ходът ще отиде при вашия съперник. Вашият противник ще направи същото. Шампионът на мача ще бъде този с най-много фокуси във времето, отделено за завършване на играта Harvest Honors.