Real City Driving 2


В Real City Driving 2 се подгответе да откриете истинско шофиране с голям град с 5 необикновени разкошни автомобила! Поради тази игра всъщност ще искате да карате автомобила си за игри в голям космополитен град без никакви опасности и усилия. В случай, че сте подготвени, градът ви държи здраво!

С огромни и празни улици нямате нужда от притеснение, докато шофирате. Можете да тествате шофьорските си способности и да ускорите превозното средство, колкото ви е необходимо. Ще има хора навсякъде, така че трябва да внимавате и да полагате усилия да не ги прегазвате. Няколко улици могат да предизвикат задънени пътища. По този начин, в случай че предпочитате да не излитате към океана или земята, трябва да бъдете изключително предпазливи. Можете да промените нашето превозно средство, когато имате нужда. За да смените превозното средство, трябва да натиснете бутона „промяна на превозното средство“ в лявата долна част на екрана. За да смените камерата и да продължите, сякаш сте в превозното средство, щракнете върху C. Използвайте конзолата си, за да преместите превозното средство към вашата цел. В случай, че ударите някое място, включително високите огромни конструкции, не трябва да се стресирате в светлината на факта, че превозното средство няма да се смачка и ще продължите да играете. Тъй като разбрахте толкова голяма сума за шофиране в момента, трябва да разберем колко сте страхотни в тази игра!

Както показа обучението, безплатното шофиране в незапълнен град е прекрасна среща, особено при случайно шофиране на извънредно съвременно превозно средство и дори можете да разгледате няколко алтернативи за различни модели в навеса на автомобила. Играта Real City Driving 2 ви посреща на второто тестово шофиране и вие сте в затворено положение за не по-малко изумителни писти, точно като превъзходно подреждане на превозни средства. Изберете суперкола и отидете на екскурзия, която в края на деня планирате. Градът е освободен от транспорт и няколко сравнителни такива няма да ви попречат да правите хладно плаване в ъглите.

Изберете страхотно превозно средство за игри, за да го карате из огромния град в интернет играта Real City Driving 2. Първокласните 3D дизайни ще направят практичен климат, а пътят към шофиране на невероятно превозно средство ще донесе много радост. Това е невероятна игра за млади мъже и мъже от всички възрасти, които са измъчвани от глад за бързина и опит.