Shark.io


Shark.io продължава новата конвенция за игри .io. Играйте ролята на ненаситна акула, бореща се за надмощие в морето. Яжте каквото намерите, за да станете по-големи, но внимавайте за по-големите акули! Отнема само няколко минути, за да завършите играта! Яденето на риба (и отделни риби) фокусира вниманието ви. По-големите акули не са толкова пъргави, колкото по-скромните, така че новите играчи са в изгодна позиция. Доживейки, за да се биете още един ден, ще имате възможността да станете най-великата риба.

Shark.io е .io игра, в която ще плувате наоколо с вашата акула. Целта е да изядете всичко, което ви пресича. Ще има различни същества, които ще вървят заедно с вас в океана, като раци или различни акули. Освен това можете също да търсите хора, които можете да преследвате. Целта е да изядете колкото и различни животни, колкото е възможно, с цел да се развивате и да се окажете по-нататък. Пазете се от по-големи акули, които могат да ви убият прилично бързо. Можете също така да играете играта на мобилния си телефон. Така че хайде, какво ще кажете да играем.

Акулите са морски ловци, които преследват риба, но освен това хора. Днес в играта Shark. io ще помогнете на един от тях да търси храна и да се бие срещу колегите си. Океанският бряг ще се вижда на екрана пред вас. Хората, които почиват, ще плуват по брега върху надуваеми подложки за спане. Потопени, ще видите стаи от различни видове риби. Вашата акула ще бъде на определено разстояние от тази зона. Използвайки клавишите за управление, трябва да занесете акулата до това място и да започнете лов. Трябва да ядете риба. Това ще ободрява вашата акула и тя ще започне да се изпълва. След като стигнете до определена дължина, можете да преследвате индивиди. Като ги блъска от подложките за спане във водата, вашата акула всъщност също ще иска да ги изяде.