Sheep Road Danger


Овцете навън - постоянно опасност, независимо в каква структура са въведени. За тази ситуация, играта Sheep Road Danger, ще видите примерните овце в животните по света в колектив, които са изложени и около, не следвайте начина, по който се движат различни същества. Нещо повече, това е за тях и конструира вратата, която пречи на начина, по който можете да се справите с развитието и тези иронични същества. Вратите ще ви зареждат с гориво, така че се подгответе за разстройството, което ще доведе до тези размити същества. Започвайки нивото на секцията в играта Sheep Road Danger , трябва да гарантирате, че съществата не са опитни на кръстовището, с идеалната възможност да отворите входа, през който ще преминете и овце. Опитайте се да не ги спасявате преди затворената врата наистина дълго време, в светлината на факта, че за тази ситуация те просто подскачат над тях и след това със сигурност ще се превърнем в конфликт на същества. За да спечелите на всяко от нивата на играта Sheep Road Danger , трябва да направите всичко, което може да е на ваше разположение, за да гарантирате, че улиците са преминали определен брой овце. На всяко ново ниво трябва да правите по-голямо количество от тези идиотски същества, които трябва да преминат през пътя към бобъра.

Безпомощните овце са изгубени и сега не могат да се върнат в ранчото. Помогнете им да открият посоката си към дома в уеб играта Sheep Road Danger. Трябва да вземете всички овце по защитен начин, опитвайки се да не срещнете гладни вълци, които трябва да ударят шамар на нашите очарователни овце. В случай, че вълкът измисли как да яде овца, играта е завършена.

Те са напълно загубени сред това натоварване на улици и сходища. Във всеки случай те са в добра компания на екскурзията си ... Вълците са готови да ги изядат! Осигурете всички овце, като се справите с техните движения. Ако случайно овца бъде изядена, играта е завършена. Местността на овцете изразява благодарност към вас за вашата помощ.

Всяка една от тези овце трябва да премине сигурно през улицата. За съжаление, това е заредено с огромни купища гладни вълци. Бихте ли успели да ги отведете на противоположната страна, без да се изяждате в тази игра с пълнени гатанки?