Flip Champs


Flip Champs е страхотна игра за реакция на способности, в която трябва да накарате персонажа да се люлее и да превключвате от една публикация на друга, за да стигнете до крайната цел. В тази безплатна интернет игра на igrifree.com трябва да отговорите с идеално планиране, за да превърнете солидния си непокрит характер, като започнете с една публикация, а след това на следващата.

Вземете пари в брой, за да отворите нови персонажи като полицай, младежки финансов мениджър с официално облекло или, защо не, Гоку от Dragon Ball. Започнете с подходящ помощник, който ви показва кога да отговорите, за да разиграете скоковете си, а след това сте съвсем сами, така че се фокусирайте и щракнете в правилната секунда. Приятно прекарване на тази безплатна уеб базирана игра Flip Champs!

Може спокойно да се каже, че сте изключителен конкурент? Вашите гимнастически способности оставят ли всички озадачени? В този момент Flip Champs е създаден за вас! Изпробвайте равновесието и невероятната си енергия, като извършите преобръщане върху най-непредвидените места. Правете салта, прескачайте на премахнати етапи и правете всичко необходимо, за да не паднете през ръба поради ужасен ход.

Оценете тази енергична игра, която се присъединява към сводовете и опита! Докато напредвате, проблемът ще се увеличава, така че ръцете на най-високо ниво конкурентите ще разберат как да стигнат до финала на всеки екран. Направете сериозен тласък на всеки свой ход, оценете усещането за бриз по кожата си с всеки трик и закупете нови кожи за сметка на парите, които придобивате с всеки един от вашите триумфи. Приятни моменти!