Blocky Snakes


Blocky Snakes е друга .io игра, в която ще играете като змия. Разбира се, вие ще се опитвате да вкарате най-високото в класацията. Яжте всичко преди вас. Вашата цел е да избиете враговете си и да изядете останалите части, което ще ви помогне да развиете по-големи, което ще ви накара да постигнете по-високи резултати на таблото. Една пречка е недостигът на мултиплейър режим, така че можете просто да играете срещу ботове. Играта предлага изключителни 3D дизайни, така че заповядайте.

Blocky Snakes е онлайн игра със змии за много играчи, създадена от Beedo Games. Трябва да ядете широка гама от лакомства, разпределени върху водач, за да станете все по-големи и по-големи. Опитайте се да не се сблъскате с различни змии или ще бъдете изядени.

Blocky Snakes е друга .io игра, в която ще играете като змия. За изненада на никого, вие ще се опитвате да постигнете най-високото ниво в таблото. Яжте всичко преди вас. Вашата цел е да убиете враговете си и да изядете останалите части, което ще ви помогне да се развивате значително по-големи, което ще ви накара да постигнете по-висок резултат в таблото. Една пречка е липсата на мултиплейър режим, така че можете да играете срещу ботове. Играта предлага изключителни 3D илюстрации, така че елате да я пробвате.

Контролирайте блокова змия и надхитрите противниците си в полето. По каква причина змията мина през улицата?
Готови, това е друга история...

И все пак сега се пригответе да скочите във вселената на БЛОКИТЕ ЗМИИ!

Забавна, тестваща 3D игра, в която можете да си спомните спомените си с примерен хит!
Пълзете през пътя си в лабиринт от препятствия!
Яжте храни, отгледани от земята, за да бъдете най-голямата змия и спечелете резултат!
Бягайте през деликатни квадратчета, деактивирайте капаните!
Съберете монети и играйте със Snake Crane, за да спечелите нови герои.

Ако сте се насладили на „Slither.io“, опитайте „Blocky Snakes! Специалистите са наистина сравнителни, но с пикселни дизайни. Изчистете широк спектър от мисии, за да накарате змията си напред, яжте частици на дъгата и се пазете от вашите противниците да останат живи.

Една забавна змия живее в блоков трислоен свят и не е обичайно, че самата тя се състои от квадрати. Това й помага да издържи, докато се блъска в камъни и да се възстанови чрез събиране на блокове. Във всеки случай, от доста време й става все по-трудно да изследва пейзажа, всичко наоколо непрекъснато се променя и е обезпокоително. Във всеки случай можете да й помогнете в Blocky Snake. Управлявайте змията, като я насочвате покрай възпиращите елементи, но не пропускайте валути и събирайте квадратчета, за да изградите дължината на опашката на змията. Ако приемем, че змията неволно се сблъска с квадрат с число, тя ще има спасение, което ще й позволи да се движи. Във всеки случай внимавайте за блокове с огромен брой в Blocky Snake.