Wheely 5


В света на Wheely дори обикновена поръчка като косене на трева може да стане наистина скандално супер бързо! Присъединете се към блестящото червено превозно средство Wheely в неговото пето преживяване и възприемете как това, което започва като стандартен ден, се превръща в пресовано действие! Подмяната на разрушена косачка трябва да е проста работа. И все пак, не когато се случва Армагедон! Може ли Уили да издържи този странен ден, докато по-добрата му половинка Джоли се взира в телевизора, напълно неинформирана, че това е подобно на апокалипсиса?

Добре дошли в Wheely 5, където уреждането на пъзели среща опит и енергия. Счупени косачки, метеор, който се разкъсва към Земята, замръзва жители, задръствания, каквото и да е бла ... Не е изненадващо, че в крайна сметка е интензивен ден за Wheely. За щастие той те има. Точно ли е да се каже, че сте готови да се изправите срещу хаоса? Бихте ли могли да помогнете на Wheely да вземе друга косачка, независимо от суматохата в града? Тъй като Wheely е най-довереният асистент, вашата цел в играта е да се справите с всяко едно от препятствията от пътя на Wheely, като уреждате пъзели, натискате улови и дърпате превключватели, всъщност като в различни кръгове на известната серия! На всяко ниво ще се сблъскате с различни загадки. Може да изглежда трудно да бъдат преодолени, но в случай, че сте решили да мислите критично, ще имате възможност да разчупите тайните. Преди да започнете да се движите Wheely наоколо, разгледайте изравняването и се запознайте по-добре със системите. Можете да натиснете няколко улова, за да разберете какво се случва, но от време на време това ще ви накара да спрете на ниво. За да задействате улов или да дръпнете превключвател, трябва просто да го докоснете с левия бутон на мишката. Докосването на Wheely ще го накара да се движи. В случай, че имате нужда той да спре, просто кликнете върху него още веднъж. Няколко гатанки очакват от вас да поставите времето си внимателно, или Wheely ще спре, или по-ужасно!

Това е петият опит с добре познатото заглавие; Wheely. Отново ще трябва да помогнете на малкото превозно средство за определени проблеми. Този път ставате приличен съпруг, който помага в детската стая. Вашата фреза обаче е счупена поради метеорите, които падат постоянно. Затова се опитайте да го поправите.

В петото парче от интригуващата игра Wheely 5: Armageddon, ще се върнем в града, където пребивават превозните средства. Вашият човек, пишеща машина на име Уили, се събуди в началото на деня и избра да отиде в града, за да закупи различни нови неща за по-добрата си половина. Вие ще му помогнете в това преживяване. Преди вас на екрана ще видите вашия човек, който ще бъде в определен регион. Той трябва да премине по определен курс. По време на транзитно преминаване през различни видове препятствия и възпиращи фактори. С целта Вили да ги победи, трябва да разрешите различни видове загадки и гатанки. Понякога, за да се обърнете към тях, трябва да използвате асортимент от статии, които ще бъдат около нашата легенда. По същия начин, не забравяйте да качите до различни джаджи, които могат да напълнят резервоара на Вили с гориво. Спомнете си, че с всяко ниво предприятията, които трябва да уредите, ще се окажат по-обезпокоителни.