Animal.io


Вселената на създанията има свои собствени принципи: най-обоснованото се дължи в нея. Уверете се, че това е в уеб базираната игра Animal.io. Искате да пораснете бързо, за да не се превърнете в жертва за различни играчи. За да направите това, съберете различна храна на полето. Месото ще ви помогне в развитието, сандвичът ще развие опашката, а гъбата ще ви направи по-скромни, но ще ускори.

Animal.io е мултиплейър игра в стил воксел. Всеки един от нашите домашни любимци тича и търси храна на безлюден остров. Изберете който и да е от вашия домашен любимец и му помогнете да се снабди с храната и ритайте всички останали противникови същества от острова и станете господар на острова. Играта на тази игра е изключително елементарна, контролирайте вашето същество, за да карате другите през сцената, като завъртате опашката си. На острова са достъпни разнообразни хранителни неща, които можете да събирате и ядете, в които месото може да увеличи размера на дължината на опашката, докато ядете колко храна, в която бургерът помага за добавяне на дължината на опашката, гъбата ще се окаже малка, но по-бърза. Ритайте противниците си и доминирайте в мача! разследвайте и отворете по-сладки същества.

Светът на съществата е див, човекът, който е по-заземен, по-хитрият, се справя в него и за това не е важно да си най-големият, всички си спомнят за динозаврите. В играта Animal. io, ще се превърнете в очарователно животно от безкраен вид, което с ваше съдействие ще се опита да се заслужи във виртуални пространства. Както всички кръгове от този вид, той побира асортимент от различни неща. В тази игра храната се разпръсква из полето. Парчетата месо ще ускорят развитието и размера, сандвичът ще анимира развитието на опашката, а унищожаването на опонентите е жизненоважно. Ако приемем, че вашето същество яде гъба, в действителност тя ще намалее, но ще се движи по-бързо. Така че изберете какво да ядете.