Baby Chicco Adventures


Baby Chicco Adventures е изключително необикновена сценична игра, задвижвана от образцовата игра Super Mario, в която трябва да помогнете на нашия малък пингвин да се измъкне от опасностите, които го обхващат в сферата на компютърните игри.

Една спокойна неделна вечер вие избрахте да играете една от вашите заветни игри, докато не се случи нещо ужасно и не се озовахте в телевизора си! В момента трябва да съберете силата си и да продължите напред, без да се замисляте, като същевременно пазите гърба си, събирате много златни монети и се пазите от смъртта заради коварните си врагове. Ще разберете ли как да наблюдавате 3-те звезди, скрити по цялата сцена? Опитайте се да не се предавате на рисковете, които ви обхващат, и го изживейте.

Пингвин на име Чико седеше у дома в бурен климат и играеше на контролния център. Точно сега, мълния удари и удари телевизора и приемника. Нашият светец, поради някакво свръхестествено събитие, беше преместен в играта, която играеше. В момента нашият светец трябва да премине през цялото му ниво, за да излезе в своята реалност. Вие в играта Baby Chicco Adventures ще му помогнете в това. Пред вас на екрана ще бъде видима вашата легенда, която се намира в определен регион. Използвайки клавишите за управление, вие ще накарате пингвина да тича напред. По пътя му ще има различни примки и зверове, които живеят в този свят. Трябва да вземете пингвинския скок и да летите във въздуха през това множество рискове. По пътя вашият светец трябва да събере златни монети, които ще ви донесат фокуси. Към финала на всяко ниво в Baby Chicco Adventures, влизането ще ви остане здраво. Вашият пингвин, който влезе в него, ще бъде преместен на по-високо ниво.