The Smurfs: Ocean Cleanup


Помага на Земята, която се грижи за смърфовете, да подреди морето, като търси боклук, също така може да намерите няколко богатства по пътя.

The Smurfs: Ocean Cleanup е риболовен мач, в който играчът може да помогне на Смърфовете да подредят замърсяването на морето. Гаргамел е подъл стар магьосник. Само за да демонстрират омраза към Смърфовете, Гаргамел и неговата котешка Азраел са разтоварили целия си боклук в океана край бреговете на остров Смърф. Някога започващите сини води станаха бледозелени. За да предотврати появата на боклука на Smurf Beach, играчът може да се нареди до мястото на престъплението и да извади всеки един от пластмасовите опаковки, отпадъчна хартия и други боклуци.

Безопасно е да се каже, че сте готови да се присъедините към нашите смърфове спътници в едно изключително изживяване в играта The Smurfs Ocean Cleanup? Отвратителният Гаргамел и неговият всеотдаен спътник Азраел се опитват да замърсят цялото море с боклук и не можете да им позволите да го направят!

Скачайте в малка лодка и се пригответе да дадете на своя прът за леене роля, доколкото можете, за да вземете огромни количества боклук като кани, хартии, пластмаси и много допълнителни мръсни предмети. Ще разберете ли как да подредите останките, направени от вашия зъл главен съперник?

The Smurfs: Ocean Cleanup ви приветства в едно по-обещаващо време! Очевидно моретата са препълнени с боклуци. Като страхотни деца, ние трябва да изпълним задължението си да почистим нашата планета. Това е като цяло причината смърфовете да се изкривяват. Дойде моментът да им помогнем с тази необикновена мисия. Както и да е, какво ще кажеш сега? Правилно ли е да се каже, че сте готови да напълните контейнера за повторна употреба с боклука, който събирате от морето?

Правилно ли е да се каже, че сте фен на Смърфовете? Ако приемем, че случаят е такъв, вие поемате начинание с тези сини от време на време! Те имат невероятна мисия да завършат този път! Смърфовете, както и други изумителни герои като Гаргамел, са готови да ви помогнат. Вашата цел е да съберете целия боклук в морето и да напълните контейнера за повторна употреба. Ще използвате стълб. Използвайте мишката или сензорните контроли, за да хвърлите прът възможно най-дълбоко. Преместете мишката или пръста си през екрана, за да съберете всяка една от купчините боклук. Всяко нещо, което съберете, ще ви накара да набавите монети. Използвайте печалбата си, за да изградите морската дълбочина, добавете нови купчини боклук и стикери с отворени хора. Можете да откриете, че идват изключително ценни богатства. Съберете сандъците, за да завършите дъската си с богатството. Нещо повече, в случай, че сте приемливи, можете просто да разгледате накратко Смърфовете.

The Smurfs: Ocean Cleanup е риболовен мач, за да помогне на Смърфът да почисти морето от отпадъците, изхвърлени от Гаргамел и неговата котка Азраел.