Archer Warrior


В дните на миналото, които са далечен спомен, лъкът и болтът са били добре познато оръжие сред героите. Светецът на играта Archer Warrior е стрелец с опит и не обслужва никого, но все пак пътувания сам. Във всеки случай това не означава, че той няма да има нужда да използва лъка си, точно обратното. Току-що откри, че затворниците са държани като заложници и легендата трябва да ги спаси. За да направи това, той отива в двореца на врага. Те ще положат усилия да не го пропуснат, създавайки препятствия, обстрели и при всички случаи бързайки в сбиването. Застреляйте противници, с болт можете също да освободите улицата.

Оценете забележително преживяване, където можете да проверите своето разбиране и галантни способности! Контролирайте ездач, снабден с огромен лък и купища остри болтове, и направете понито си през 3D климат, докато му помагате да преодолее широк кръг противници и да се опита бързо да спаси всичките ви грабнати спътници. Избягвайте препятствията, усъвършенствайте точката си и откривайте сигурно вашата посока до крайната цел през всяко едно от нивата. Покупката преработва дизайна за вашия боец ​​с парите, които си набавяте с всеки триумф и се сблъсквайте с разрастващи се проблеми с напредването на играта.

Game Archer Warrior Помогнете на стикера да язди понито и да се съсредоточи върху носа и болта, за да премахне препятствията. Пристигнете в целите на фермата Насладете се на изключително преживяване, където можете да проверите разбирането и способностите си като ездач! Поемете отговорността за ездач, снабден с огромен болт и множество остри болтове и направете понито си през 3D климат, за да му помогнете да преодолее всеки противник. Избягвайте пречките, усъвършенствайте целта си и измислете как сигурно да стигнете до крайната цел на всички нива. Купете актуализации за своя партизанин с парите, които набавяте при всеки триумф, и се справяйте с развиващите се проблеми с напредването на играта. Оценете 3D климата с ясни диаграми, които показват, че можете да премахнете своите съперници чрез токсофилит, да спасите затворниците живи, да закупите основен ремонт с парите, които получавате за всеки триумф, да убиете различни ездачи по пътя, да тествате целта си, да победите повече от 20 ъ-ъ .

Потопете се в средата на Средновековието в интернет играта Archer Warrior, когато лъковете и стрелите бяха значителен опит за всеки боец. Трябва да стигнете до двореца, където са задържани задържаните. За да направите това, бийте различни препятствия и нападения на бойците, охраняващи прохода към двореца. Отстреляйте и се подгответе за целта си.