Epic War 2


Epic War 2 - бихте ли успели да смажете предстоящото дяволство? Това е втората сцена на Epic War. Хора, орки и митични същества си сътрудничат, за да се изправят срещу военните в сянка, които предприемат стъпки за изкореняване на всички живи същества.

Играйте тази зашеметяваща интернет игра и използвайте рамката за актуализация и 3 огромни раси - митични същества, орки и хора. За начало играйте като хора - другите две състезания се отварят по-нататък в тази безплатна интернет игра. Започнете с подготвителните мисии, тъй като те ви показват гайките на играта.

Можете да поемете отговорност за единици в 3 играеми състезания. Докато напредвате, отворете много нови единици и измислете как да ги използвате в битка. Кръстоносният поход за един играч е толкова забавен - гледайте как историята се развива и разберете за историческия фон на този свят и неговите обитатели.

Тази игра за защита на върха има страхотна механика на времето. Трябва да контролирате първичния дворец и огромния му болт. Освен това трябва също да изпратите различни войници, например помощници и рицари. Най-накрая използвайте различни заклинания и способности, за да управлявате огъня и разпрашаването в зоната на бой.