Pop It Master


Pop It Master е готина система за изпъкване с джобни въздушни джобове, в която трябва да завършите всяко едно парче, като натиснете всеки отделен въздушен джоб. Тези играчки са специално предназначени да намалят безпокойството и стреса. Вашата цел в тази безплатна уеб базирана игра е да завършите всяко едно от нивата, разбирате ли, че можете да го направите?

Има множество различни видове парчета с различни форми, подобни на същества, храна или числа. Просто кликнете върху всеки въздушен джоб, за да го натиснете надолу и когато приключите, продължете с различни. Оценявайте играта на Pop It Master.

Pop It Master е разхлабваща пъзел игра, направена от Rad Brothers. В тази игра целта ви е да натиснете копчетата, за да ги пуснете и да отворите ярка играчка. Фокусирайте се върху всеки въздушен джоб и не изоставяйте нищо! В случай, че натрупате целия асортимент от 80 играчки, можете да отворите Secret Mode. Безопасно ли е да се каже, че сте подготвени за прекрасно компютърно изскачащо преживяване? Чувствайте се свободни да участвате в разумните тихи звуци и чувства, които Pop It Master трябва да донесе на масата!