Mahjong Around the World Africa


В Mahjong Around the World Africa, това е идеална възможност да играете на маджонг в по-стар стил! Всичко, което трябва да направите сега, е да попълните водещата група от множеството плочки! Въпреки това, не смятайте, че това е най-простото нещо! Трябва да започнем и да проверим дали можете да завършите играта или не! Приятно прекарване!

Mahjong е игра, базирана на плочки, която започва в Китай по време на традицията Цин и се разпростира по целия свят от средата на 20-ти век. Тази интернет базирана форма е лесна, но все пак е много забавна за игра! В тази игра вероятно ще премахнете всяка от плочките от екрана. Само две плочки, които са неразличими, могат да бъдат извадени чрез координиране с тях и не могат да бъдат блокирани от плъзгане наляво или надясно. Нашето маджонг преживяване ще започне на сушата на Африка! За да изчистите игралния регион и да доставите всяко едно от 10-те африкански животни, наблюдавайте всички комплекти за маджонг. Не забравяйте, че всяко ниво има ограничение за период. Подканите и търговията с плочки са различни възможности. Завършете нивата като цяло и спечелете безплатни същества, като правите мачове на Маджонг! От този момент нататък щракнете върху следващата плочка. В случай, че съвпадат и им е позволено да бъдат освободени, те ще изчезнат. Несъмнено можете да изтриете плочка, в случай че тя няма плочка отгоре на това е на основание, че има свободно пространство отляво или отдясно. Представете си плъзгането на плочката от нея наляво или надясно. Ако плочката пречи на тази, която трябва да изплъзнете, преместването ще бъде отказано.

Китайската загадка маджонг стана изключително известна от едната страна на планетата до другата. Днес ще изсвирим най-модерната му форма на Mahjong Around The World Africa, която е посветена на нация като Африка. Пред вас на екрана ще видите игрални плочки с рисунки върху тях, които са посветени на Африка. Вашата задача е да почистите полето от тях. За да направите това, внимателно анализирайте всичко и проследете две плочки с напълно неразличими снимки. В момента изберете двете статии с едно щракване на мишката. Впоследствие ще ги елиминирате от бойното поле и ще получите фокуси за това. Припомнете си, че в играта Mahjong Around The World Africa ви е даден конкретна времева рамка, за да завършите нивото, на което трябва да се срещнете.
Късмет!