Angry Gran Run: Paris


Основната цел ще бъде да се избегнат индивидуалните пречки и да се надхвърли това, което мнозина смятат за възможно. Имате избор да събирате отделни брилянтни монети и да отваряте различни части от играта с тях. Внимавайте да не закъсаете. Играта се провежда по пътищата на Париж. Проследете начин как да преминете нивата и да получите възможно най-високия резултат. Това е невероятна, забавна игра с приятни илюстрации и основно текущо взаимодействие.

Минете по пътищата на Париж, докато помагате на ядосаната баба да се измъкне от нейното убежище. За една възрастна жена баба може да тича доста бързо. Бягай надолу

Бягайте по задните улици, плъзнете се и скачайте, за да се предпазите от френската тематика, и вижте новите сърдечни и забавни герои за Свети Валентин.

Помогнете на тази луда старица да избяга от убежището си в Париж! Избягвайте широк спектър от пречки, скачайте, плъзгайте се и събирайте колкото можете повече монети. Опитайте се да не бъдете разкрити.

Днес, играта Angry Gran Run: Paris ние навредихме с вас във Франция в един удивителен и отличен град Париж. Тук, в един от спокойните пътища, живее изключително наранена и нетърпелива старица Мая. Тя има малък магазин, в който предлага асортимент от дреболии и се опитва да внесе толкова пари, колкото може разумно да се очаква. Като начало на едно от специалните периоди на годината тя отиде до магазина и видя, че няма почти никакъв артикул. Очевидно скачаше от ненаситност и гръмки проклятия на баба, като истински бегач изскочи и се втурна през града, за да събере стоките, които могат да бъдат закупени. Нашата баба като истински спринтьор ще минава през града, скачайки и пази от различни препятствия и вие ще й помогнете в това. С помощта на болтове контролирате развитието й и следите внимателно да не се е сблъскало с камък. По пътя не забравяйте да събирате различни монети и различни неща. Познавайки нетърпението на нашите баби, вие наистина искате да ги получите, колкото и разумно да се очаква. Играта Angry Gran Run: Paris е много забавна и завладяваща. Прекрасна история, прекрасни илюстрации и музика няма да оставят апатичен нито един играч. Отваряйки Angry Gran Run: Paris на нашия сайт, ще се радвате да инвестирате енергията си, помагайки на баба си в ужасно състезание.