Supercars Zombie Driving 2


Градът спря, за да бъде добре за обитателите си. Тъй като по-голямата част от тях се трансформираха в живи мъртви и криволичат по пътищата, карайки живите да ги трансформират в подобни зомбита. Трудно е да останете постоянно вкъщи, наистина искате да се заредите с храна в Supercars zombie drive 2. Освен това, тъй като е опасно да излизате навън, вие сте избрали да използвате превозни средства от близък център за продажба на превозни средства. Има суперавтомобили, които могат да бъдат закупени, но след чумата от зомбита целият персонал напусна структурата и превозните средства са без охрана. Вземете каквото искате и тръгнете по пътищата. Зомбитата ще започнат да нападат. Нещо повече, вашето задължение е да ги унищожите и да карате по-нататък в Supercars zombie drive 2.

Supercars Zombie Driving 2 подчертава най-бързите суперавтомобили и гъмжи от зомбита град, където трябва да намерите и смажете всяко едно от зомбитата бързо, за да спечелите.

Качете се в екстравагантно превозно средство - ферари, ламборгини и други - и се возете в града, където и да е необходимо. Убивайте зомбита, като ги удряте от превозното средство. Правете каскади, сменяйте камерата, вижте и оценявайте всичко. Използвайте камерата и открийте къде са различни противници. Убийте 100 от тях, подредете града и бягайте. Приятно прекарване в Supercars Zombie Driving 2, системата за шофьорски изпит.