Stickman Archero Fight


Stickman Archero Fight ви потапя в вълнуващо преживяване, изпълнено с активност, където се отправяте на легендарна екскурзия, за да победите враговете си, използвайки много оръжия. Проучете факторите на околната среда и ги използвайте! Независимо дали използвате остриета, томахавки или quits, обикновени предмети като кутии и таблети като оръжия, няма недостиг на начини да съборите враговете си. През колкото повече битки преминаваш, толкова по-заземен си! Вярно ли е, че сте готови да се присъедините към тази екстремна битка със стикман?

В Stickman Archero Fight участвате в екстремни гладиаторски битки, оборудвани с вашия мозък и оръжие. Това е игра за издръжливост, в която създавате неща, засилвате се и се изправяте срещу врагове. Играта предлага интелигентен климат, който дава множество начини за преодоляване на вашите съперници. С омагьосване, игра с мечове и чиста безмилостност вие ставате окончателен боец със стикмен.

Stickman Archero Fight ви приветства да вземете участие в нова игра за изживяване, в която трябва да насочите своя герой стик по път, пълен с препятствия и врагове, срещу които трябва да се биете в решителен дуел.

Преработете своя стикмен, заради парите, които събирате, правете невероятно мощни супер атаки и участвайте в много магьосничество около вас. Най-необикновените битки ви търсят от другата страна на компютърния екран! Бъдете смели, не пренебрегвайте гърба си за кратко и поддържайте рефлексите си остри, докато съберете няколко оръжия и стигнете до следващия екран напълно безопасно.