Tasty Drop


Проследете идеалната рецепта с Tasty Drop! Пуснете фиксаторите в идеалната точка, за да поставите вашето творение! Участвайте в лъскавите илюстрации, ярката храна и клатещите се яйца; доразвийте вашите системи за готвене и вижте възхитителните резултати с всеки опит! Превърнете се в главния кулинарен специалист в града с върховни рефлекси и овладейте тази игра!

Нека вашите готварски способности ви представят в тази методологична игра! Усъвършенствайте рефлексите си, докато приготвяте идеалните вечери за вашето кафене, участвайте в очарователното развитие на клатещите се яйца и вижте колко далеч ще стигнете срещу движещи се чинии и етапи на тестване! Използвайте решително дървените измишльотини, за да стигнете до купата и да завършите ястията си! Опитайте се да не позволявате на любимите фиксатори да ви подмамят; това ще стане динамично обезпокоително, докато напредвате към по-високи нива. Щракнете или докоснете, движете се наляво и надясно, за да проследите най-добрата позиция и доставка, за да пуснете яйцето. Гледайте резултата и преценете пропуските, за да ги коригирате. Продължете да се опитвате да се грижите за бизнеса и да намерите това, което ви е удобно на по-високо ниво. Опитайте се да не позволите на яйцеклетката да се отдалечи фантомно; отворете и завършете всяко едно от десетте нива на теста, за да видите края на това възхитително приключение.

Tasty Drop е забавна лесна игра, в която трябва просто да пуснете последния компонент от едно вкусно ястие. Идеята на играта може да изглежда елементарна, но е доста трудна. Насладете се на новата материална научна рамка, която придава интересен вид и усещане на играта.

Вие сте ентусиазирани от страхотната храна, особено от възхитителната и питателна купа рамен! Може ли да се каже, че сте готови да участвате в една наистина омагьосана физическа научна, готварска и пъзел игра с Tasty Drop?

Вие сте само на един етап от завършването на удивително ястие, всичко, което остава, е да пуснете последната поправка, райско бълбукащо яйце! Недвусмислено изчислете перфектните местоположения и конкретната секунда, за да го пуснете и да спечелите окончателен триумф, като същевременно се справяте с широк набор от загадки, благодарение на закона за гравитацията, доколкото всеки е загрижен.

В новата вълнуваща игра Tasty Drop трябва да добавите последната поправка към предварително подредените ястия. Например, пред вас на екрана ще видите чиния, в която ще има приготвена храна. Над плочата на определено ниво ще бъде вашето фиксиране. Сред него и плочата ще има различни предмети, открити в различни точки. Използвайки контролните клавиши, можете да местите предмета във всяка посока. Трябва да го настроите донякъде и след това да го нулирате. Когато артикулът вдигне шум из града, ще ви бъдат дадени фокуси в играта Tasty Drop и ще продължите към по-високо ниво на играта.